avís legal

Universitat Pompeu Fabra
Pl. de la Mercè, 10-12
08002 Barcelona
Tel. (+34) 93 542 20 00

Pots contactar amb el delegat de protecció de dades de la UPF a través de l’adreça dpd@upf.edu.

Les dades seran tractades per gestionar la teva participació en aquesta blog. És a dir, per comunicar-nos amb tu i incorporar la teva entrada al blog quan aquesta estigui editada i publicada.
Les dades aquí recollides són tractades pel Programa Alumni de la Universitat Pompeu Fabra. En cap seran cedides a tercers, en ple compliment de les obligacions legalment establertes.
Si tens un contingut en aquest blog, acceptes que compartim les imatges i continguts que ens hagis proporcionat. Sempre podràs demanar que esborrem qualsevol dada personal teva que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament mitjançant comunicació electrònica a l’adreça dpd@upf.edu. A més, si consideres que els teus drets no s’han atès adequadament, tens dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.gest
Els articles d’aquest blog inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.
Aquest blog utilitza galetes què ens permeten entendre com interaccionen els usuaris amb el seu contingut. Aquesta informació ens ajuda a millorar la navegació del blog i a optimitzar l’experiència de l’usuari.